Необичаен опит за укриване на цигари бе разкрит от митническите

...
 
Необичаен опит за укриване на цигари бе разкрит от митническите
Коментари Харесай

Разкриха необичаен опит за укриване на цигари: в ходови и резервни гуми на автомобил

 

Необичаен опит за укриване на цигари бе оголен от митническите инспектори – в ходови и аварийни гуми на автомобил, се оповестява от Агенция " Митници "

Миналия четвъртък в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин при инспекция на автомобил с български жители, пътуващ за Германия е открито, че двете аварийни гуми на автомобила са цялостни с 364 кутии цигари (7280 къса) с български бандерол. Митничарите отриват кутии с цигари и в ходовите гуми.

Самият лидер на автомобила признава, че преди пътуването е поставил 500 кутии цигари в ходовите гуми, които по пътя до границата са се разпаднали на дребни частици.

От Агенция „ Митници “ акцентират, че потреблението на ходовите гуми като тайник за цигари освен нарушава целостта на укритата стока, а и води до риск от пръсване на гумите, заради необичайния им заряд и заплаха от пътен случай.



Иззети са всички 364 кутии с цигари, а на лидера е формиран акт за административно нарушаване. В идващите дни при инспекции също на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Видин са открити общо 4380 кутии цигари с български бандерол, както и 290 пакета тютюн по 40 гр, без нужните документи. Стоките са конфискувани, а за откритите нарушавания са формирани актове, оповестяват от Автомагистрала.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР